2 dage på hesteryg

Oplev det smukke Fyn fra hesteryg

Fra Midtfyns vidder til de store herregårdsskove. Rid ad snoede skovveje, gennem vådområder og bakkede landskaber, og kom tæt på dyrelivet og naturen. Hele turen rides udelukkende på stier og markveje. Overnatning undervejs på luksus B&B.

Overnatning og forplejning er arrangeret; du skal bare nyde hestene og landskabet.

Kontakt mig hvis du har ønske om en bestemt weekend, så forsøger jeg at arrangere det. Turen gennemføres både i weekender og på hverdage.

Her et citat fra Jane som var med på weekendtur: “Tusinde tak for en helt utrolig dejlig weekend ! Jeg er parat til en ny weekend med dine skønne heste og de fantastiske omgivelser du bor midt i

Dag 1: Turen går gennem Ringe skov, til Sallinge Ådal og gennem Espe skov. Frokost undervejs et hyggeligt sted hvor vi kan strække benene og spise vores sandwich. Efter frokost rider vi videre mod herregården Brahetrolleborg, og ind i Brahetrolleborg skovdistrikt, en del af Riderute Sydfyn. Ridt gennem den smukke herregårdsskov og ankomst til Skyttegården hen på eftermiddagen. Skyttegården er et smuk og eksklusivt B&B. Vi sadler af og lukker hestene på fold. Indkvartering på jeres værelser og måske et lille hvil. Herefter er det tid til  aftensmad som Skyttegården serverer.  

Dag 2: Morgenmad på Skyttegården og udtjekning fra værelserne. Vi er klar til at sadle hestene op kl. ca. 9.00. Madpakkerne smøres under morgenmaden og pakkes i sadeltaskerne. Vi vender mulerne hjemad mod MidtfynsTurridning og rider igen gennem Brahetrolleborgs skovdistrekt. Vi kommer forbi Jim Lyndvilds Ravnsborg og det flotte vådområde her, holder frokosthvil hvor vi sadler af og spiser vores mad i ro og mag, og fortsætter dagens ridt på Naturstien og passerer den lille herregård Boltinggård. Videre gennem Ringe skov, og vi er retur til MidtfynsTurridning hvor vi sadler af og hygger os med en kop kaffe/te, og snakker om weekendens oplevelser. 

Pris pr. person:  2.990 kr.

Inkluderet:

  • 2 hele dages ridning på islandske heste (2*6 timer incl. pauser).
  • Fuld forplejning (1*morgenmad, 2*frokost og 1* aftensmad).
  • Overnatning på luksus B&B.
  • Ridekort til Riderute Sydfyn.
  • Transport af bagage til og fra overnatningsstedet.

Kontakt MidtfynsTurridning for at høre mere om turen, eller for at høre om alternative datoer. Det er også muligt at ride 3 eller 4 dage – ring eller skriv og hør om mulighederne.

Comments are closed