Costa Rica venter!

 

MidtfynsTurridning holder lukket i januar og februar 2019. Vi rider igen fra den 6. marts.

Skriv en mail til mig hvis du booke en tur, min telefon er nemlig lukket indtil den 2. marts.

I 7 uger skal jeg være guide for turister, som vil opleve Costa Rica fra hesteryg.

Jeg skal arbejde hos Molly Niederberger, som driver Costa Rica Equestrian Vacations ved Paraiso, 4 km fra Stillehavskysten. Hun tilbyder rideundervisning (spring og dressur), turridning samt overnatning. Ligesom jeg gør det i MidtfynsTurridning, tilbyder Molly både timeture og ture over flere dage.

Derfor holder MidtfynsTurridning lukket i januar og februar.

Jeg er hjemme igen i starten af marts fuld af inspiration og energi, og så rider vi foråret i møde her på smukke Midtfyn.

Du kan følge med i eventyret på MidtfynsTurridnings facebook side, hvor jeg viser billeder og video af det jeg oplever.

Comments are closed