Om MidtfynsTurridning

Jeg hedder Annette Brask, og jeg er en typisk ”heste-tøs”. Opvokset i byen, og på alle ferieophold som barn benyttede jeg enhver mulighed for at omgås heste. Som teenager red jeg i Dyrehaven på udlejningsheste for alle sparepengene.

I 1999 sad jeg en mørk aften foran brændeovnen og drømte om islandske heste. Jeg var som voksen igen begyndt at ride – på lejede islandske heste. Dér foran ovnen gik det op for mig, at jeg jo selv kunne eje en hest, min EGEN hest. Da jeg skulle vælge min islandske hest blandt mange, var det svært, så jeg købte to!

Sådan startede det. Siden har jeg udvidet besætningen som udelukkende består af islandske heste.

I hele mit voksenliv har jeg arbejdet som de fleste; 37 timer om ugen og afsted på job de 5 af dagene. Om vinteren måtte jeg tælle mine høns i weekenden, for det var mørkt når jeg tog hjemmefra, og mørkt når jeg kom hjem.

Jeg har altid ønsket at drive min egen virksomhed, og jeg har drømt om at have et arbejde som foregår udendørs i alle årstiderne, og selvfølgelig at have meget mere tid sammen med hestene. Sådan blev MidtfynsTurridning til i 2015. Nu er jeg afhængig af masser af frisk luft hver dag, og savner mine heste bare jeg er væk fra dem nogle få dage.

Jeg ønsker at kunne dele den samme glæde som jeg har ved naturen og ridningen. Jeg kan tilbyde fanstastiske rideture i den dejlige natur med masser af frisk luft.

Min mission er at give dig en uforglemmelig oplevelse sammen med MidtfynsTurridning.

Comments are closed